Alla Uttagsautomater

Hitta närmaste bankomat

Bankomat i Västerås

Det finns totalt 38 bankomater & uttagsautomater i Västerås på 36 olika platser.

Hitta bankomat i Västerås

Utbud

Många av uttagsautomaterna ligger i anslutning till banker där de även erbjuder betalning, rådgivning, lån samt insättningsautomat. Se tydligt vilka automater där man kan sätta in pengar.

Vilka sedlar får man i bankomaten?

De flesta automaterna är utrustade med 100-, 200- och 500-kronorssedlar och vilka valörer som du får beror på det belopp som du begär uttag för. Du får de valörer som minimerar antalet sedlar som matas ut. Så om du begär 600 kronor får du en femhundralapp samt en hundralapp i stället för tre 200-kronorssedlar.

Insättningsautomat Västerås

Insättningsautomat för Nordea, SEB, Swedbank, Danske Bank, Handelsbanken och Sparbankerna sker genom Bankomat:s insättningsautomater som du hittar här på kartan. Data kommer från Insättningsautomat.se: Insättningsautomater i Västerås.

Vanliga frågor och svar

Hur många bankomater finns det i Västerås?

Här i Västerås finns det totalt 38 bankomater.

Vad är öppettiderna för automaterna i Västerås?

De flesta automaterna i Sverige & Västerås är öppna dygnet runt. När automaterna är i en galleria brukar öppettiderna följa gallerians. Automater i anslutning till bankkontor brukar ofta ha något bättre öppettider än bankens.

Var är närmaste insättningsautomat i Västerås?

Du hittar enkelt närmaste automat för insättning av sedlar via tjänsten Insättningsautomat.se

Hur mycket pengar får man ta ut i en bankomat?

Exakt belopp du får ta ut ur en Bankomat i Västerås beror på vilken bank som ditt kort är kopplat till. En vanlig gräns hos flera banker är 5000 SEK. Detta inkluderar Nordea och Handelsbanken.

Välj en annan stad

Hitta bankkontor i Västerås© Uttagsautomater.se - 2023 - Sidkarta - Privacy Policy